2015. november 18., szerda

Alkatrész tisztítás

Korábban már olvashattunk arról, hogy a szódabikarbónával történő felülettisztítás csodákra képes.. Ez a megállapítás az alkatrészek tisztítása terén is megállja a helyét, mi több ...
Ez az eljárás nem csak tisztít, de zsírtalanít és fertőtlenít is egyben, nem beszélve arról, hogy mindezt a felület sérülése nélkül oldja meg!


                                                   szórás előtte                     szórás után

Legyen a felületen vastagon rárakódott szennyeződés, olaj, rozsda, vagy festék ez az eljárás az apróbb résekkel is megbirkózik. A felület olyan lesz mint újkorában!


                                                   szórás előtt                        szórás után


Mivel a szódabikarbóna vízben jól oldódik, így attól sem kell tartani, hogy az alkatrész tisztítása folytán az apróbb furatokban, résekben maradt szóróanyag a későbbiekben esetleg gondot okozna, (mint például homokszórás esetén a homok) hiszen egy öblítéssel biztonságosan eltávolítható.

Ez az eljárás nem igényel előkészítést, és nem használ vegyi anyagot. Szinte azonnal hat, gyors és látványos megoldást eredményez mind az alkatrész tisztítás és karosszéria, vagy felni tisztítás területén.
A szódabikarbóna nem koptató szemcse, a szódakristály a felületre becsapódáskor szétrobban, ezáltal lazítja le a szennyeződést. Alkalmazható nemesfém (réz, alumínium), műanyag, és üvegfelületen is.

A szódabikarbóna szórás a Finomszemcse-Technológiával párosítva nyomás szabályozhatóságának köszönhetően nem okoz deformitást a lemez felületeken sem.

Bővebb infó: 06-70/361-9332,   e-mail: finomszemcseszoras@gmail.com

Micron Felülettisztító Team   
www.homokszoras-fuvas.hu
                        



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése