2015. szeptember 23., szerda

Gázmotoros kiserőművek befecskendező rendszerének tisztítása Szódabikarbóna-szórással
Távhő, és meleg víz szolgáltatótól megrendelést kaptunk, gázmotoros kis erőművek befecskendező rendszerének megtisztítását kérték tőlünk. Más szemcseszórással (pld. homokszórás) már próbálkoztak, de az anyag, a felület megköveteli a sérülésmentes tisztítást. Jelen esetben a berendezés működése, a precíz illesztések, furatok, és a felület sérülékenysége miatt nem alkalmazható semmilyen koptató felülettisztítási eljárás, ezért a feladatot szódabikarbónával végeztük el. Ez egy nem koptató felülettisztítási eljárás.


A szódabikarbóna-szórás mindenhol tökéletesen alkalmazható. 

Tisztít, zsírtalanít, réteg eltávolít! 

További képek munkáinkról Facebook oldalunkon tekinthető meg.

Bővebb információ a technológiáról:
Micron Felülettisztító Team
Tel: 06 (70) 361-9332 
Email: finomszemcseszoras@gmail.com


     A hagyományos szórási eljárások mechanikai súrlódással, a felület koptatásával

tisztítanak. Ez hőterhelést jelent az alapfelületnek, mely eredménye a sérülés, vagy deformáció! Ilyen koptatóanyag pl. homok, kvarchomok, acélszemcse, vagy akár az üveggyöngy, melyek a szó

szerinti legrosszabb értelemben koptatnak! Mintha csiszolnánk a felületet!
A szódaszórásnál használt kristály hatásosan zúzza szét, robbant le minden felületi szennyeződést, eltávolítandó réteget.

Az éles kristályszerkezet a felületre érkezve morzsol, kisebb szemcsékre törik fokozva ezzel a tisztítási képességet, és sértetlenül hagyja a felületet.
Ez teszi a technológiát egyedivé!
                        A fent csatolt képeken tökéletesen látszik, a sérülésmentes felülettisztítás, a technológia és a szódabikarbóna hatékonysága. 

www.homokszoras-fuvas.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése